Kan ik PDF bestanden opslaan op een standaard locatie?

De hieronder beschreven uitleg geldt voor het opslaan van PDF bestanden zonder bestandsformaat.

Deze standaard locatie dient u per printoptie aan te geven. Selecteer dat u de printoptie wilt opslaan als pdf zoals aangegeven bij nummer 2.

Wanneer u dubbelklikt op de printernaam of op het witte vlakje, zoals aangegeven met nummer 1, dan wordt voor deze printoptie de printerinstelling geopend.
Hier kunt u aangeven met welke op locatie de PDF moet worden opgeslagen. Er zijn 2 mogelijke locatie die geselecteerd kunnen worden.

1. Opslaan op de laatst geopende locatie
    Wanneer u kiest voor 'Laatste locatie', dan wordt er tijdens het selecteren van 'Schrijf huidige werknemer' of 'Schrijf alle werknemers' een venster geopend waar u het PDF bestand kunt opslaan. De locatie die u hier ziet is de laatste locatie die geopend is in een willekeurig programma van Windows.
  2. Opslaan op vaste locatie
    U kunt er ook voor kiezen om het PDF bestand op te slaan op een door u aangegeven locatie. Selecteer hiervoor in de printopties 'Vaste locatie', vervolgens kunt u de locatie selecteren met de knop '..'.
    Wanneer u nu op de knop 'schrijf huidige werknemer' of 'schrijf alle werknemers' klikt, dan wordt er een venster geopend waar u het bestand kunt opslaan op de door u gekozen locatie.