Hoe kan ik de cumulatieven openen?

U opent de werkgever en links onder klikt u op de knop 'Cumulatieven'.

In het geopende scherm worden de cumulatieven van de betreffende werkgever getoond, middels het selectievak 'Per tabel' kan aangegeven worden of dat per tabel de cumulatieven getoond dienen te worden of dat de cumulatieven van alle tabellen bij elkaar weergegeven dienen te worden.

De cumulatieven die in het scherm worden weergegeven, kunnen via menu 'Printen' - 'Printopties' –  'werkgever'- 'Cumulatieven' afgedrukt worden.