Problemen met afdrukken logo op loonslip na Windows update

Na de laatste Windows update (15 maart 2021) kan het voorkomen dat de ingestelde logo's niet meer op de loonslip in WinSalar getoond worden.

Een workaround hiervoor is om het logo opnieuw in te stellen, maar in een ander formaat. De volgende formaten kunnen zonder problemen gebruikt worden: .EMF en .WMF.

Dit zijn bestanden die gemaakt kunnen worden met software zoals Adobe Illustrator of Inkscape.

Wij onderzoeken momenteel of we hier een oplossing voor kunnen maken, maar het kan ook zijn dat Microsoft zelf met een nieuwe update komt, omdat er meerdere printer gerelateerde problemen door Windows gebruikers gemeld zijn n.a.v deze update.

** 25-03-2021**

Microsoft heeft inmiddels een nieuwe update beschikbaar gesteld waarin dit probleem opgelost wordt: U vindt deze bij Updates en dan Optionele updates bijwerken: Microsoft Update Catalog (KB5001649)