Wat kan ik invoeren op het tabblad 'Bank' van de werkgever?

Op het tabblad 'Bank' van de werkgever worden de bankrekeningnummer(s) weergeven en ingevoerd. U vindt op dit scherm de volgende knoppen:

Verwijderen
Deze knop wordt bruikbaar als er twee of meerdere bankrekeningen zijn toegevoegd.

Algemeen
Met de knop kunt u selecteren wat het algemene bankrekeningnummer is van de werknemer. Deze optie is alleen beschikbaar als er twee of meer rekeningnummers zijn ingevuld. U herkent het algemeen rekeningnummer aan de '<>' om de naam.

Aanpassen
Met deze knop kunt u de geselecteerde bankrekeningnummer aanpassen.

Toevoegen
Met deze knop kunt u een bankrekening toevoegen voor de werkgever.