Hoe verstuur ik de loonaangifte opnieuw vanuit BAPI?

Volg de volgende stappen om de aangifte(s) opnieuw aan te bieden:

• Open BAPI
  • Klik met de rechtermuisknop op het retourbericht met de foutmelding
  • Kies voor 'Opnieuw verzenden'

Het bericht zal daarna weer in het 'Postvak UIT' verschijnen. U kunt de aangifte daarna op de gewoonlijke wijze versturen.

Let op:

Gaat het om een periode die al eerder is ontvangen door de belastingdienst, dan raden wij aan de loonaangifte opnieuw te genereren met een nieuwe datum/tijd. Hoe u dit doet leest u hier:

Hoe maak ik een loonaangifte opnieuw zonder deze vrij te geven?